19 Temmuz 2010 Pazartesi

Güzellik

Güzellik, güzellik maskeleri, güzellik sırları, güzellik maskeleri, güzellik için pratik bilgiler, güzellik için yapılması gerekenler, güzellik için maskeler, güzellik için ne yapmalı, güzellik için neler yapmalı, evde güzellik maskesi yapın, güzelleşmek için ne yapmalı, güzelleşmek, güzelleşmek istiyorum, güzellik için, güzelleşmek için, güzelleşmek için maske, güzelleşmek çok kolay, güzelleşmek için öneriler, güzelleşmek için ne yapmalı, güzelleşmek için ne yapılır, güzel, güzel olmanın sırları, güzel olmanın yolları, güzel olmak istiyorun, güzel olmak için, güzel olmak için ne yapmalı, güzel olmak içi ne yapmalıyız, güzellik için neler yapılmalı, güzellik için dikkat edilmesi gerekenler, cilt bakım maskeleri ile güzellik.



Malzemeler:
  • On tane vişne (çekirdekleri çıkarılmış)
  • Bir  dilim ananas
  • On tane yaban mersini
  • Dört  yemek kaşığı bal
  • Yarım fincan yoğurt
Öncelikle vişne, ananas ve yaban mersinini iyice ezerek kıvamlı bir hale getirin. Hazırladığınız meyve karışımının içine bal ve yoğurdu ilave ederek iyice karıştırın. Maskeyi önceden peeling yaparak temizlediğiniz cildinize sürerek 10 dakika bekletin . Ilık suyla yıkayarak kurulayın. 

Cilt Bakım maskelerini cildinize uygulamadan önce peeling yaparsanız, maskenin cilde etkisi daha fazla olacaktır.

Bu maske haftada bir defa uygulanmalıdır. 

cildimiz.blogspot.com sitesinde  mutfağınızdaki malzemelerle evde yapabileceğiniz yüzlerce doğal cilt bakım maskesi mevcuttur. Cildinize uygun maskeleri bulun sizde güzelleşmeye başlayın.




0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi

 

©2009 kadın com | by TNB