24 Temmuz 2010 Cumartesi

Çekici Ve Güzel Olabilmek İçin Nasıl Bakım Yapmalı



 Çekici Ve Güzel Olmanın Püf Noktaları

Kendinizi Seksi Hissedin
Birinci şart vücudunuzu beğenin ve kendinizi seksi hissedin.Çekici ve seksi olmak istiyorsak, kendimzi beğenmeli ve önyargılardan uzak durmalıyız. Kendimize  güvenmeli  ve negatif düşnceden uzaklaşmalıyız.

Ayaklarınızın Üzerinde Durun Özgür Olun

Artık bağımlı ve erkeklere muhtaç kadın profilini hızla terketmeliyiz.  Günümüzde ayakları üzerinde durabilen kendine güvenen kadın tipleri erkeklere daha çekici geliyor. Artık erkeklerde kadınlar gibi hayatlarını paylaşacakları ya da vakit geçirecekleri kadınların daha insiyatif sahibi kişiler  olmalarını istiyor.

İçinde Rahat Etiğiniz Kıyafetlerde Seksi Olabilir

Yanlış bir inanış vardır, bol dekoltenin seksi olduğu yönünde. Seksi olmak için aşırı dekolteye ihtiyaç yoktur. Vücut tipinizi tanımanız, içinde kendinizi rahat hissedeceğiniz kıyafetleri tercih etmeniz gerekiyor. Rahat hissettiğiniz kıyafetlerin içinde kendine güvenen bir duruş sergilersiniz. Bu da sizi daha çekici kılacaktır. Rahat olmadığiniz kıyafetler içinde çekici olmanız mümkün olamayacağı gibi olduğunuzdan daha kötü bir görüntü vereceksiniz. Küçük ama önemli bir ayrıntı, seksi iç çamaşırları sizi daha seksi yapar. Çünkü seksi iç çamaşırları sizi daha iyi ve seksi hissettirecekir. Bu elektrik etrefınıza da yansıyacaktır.

Her Yaşta Seksi Olabilirsiniz

Her yaşta kendinizle barışık olun, her yaşın ayrı bir güzelliği ve tadı vardır.Siz de yaşınız ilerledi diye üzülmeyin, ünlü yıldızları örnek alın. 40'lı, 50'li yaşlarında seksilikleriyle göz kaşamtıran ünlü kişileri unutmayın.
 Her Yaşta Spor Yapın
Ağır ve yorucu sporlar yapmanıza hiç gerek yok, sporcu olmanıza da. Sevdiğiniz bir sporu yapmak yada her gün 30 dakikanızı herhangi bir spora ayırmak sizi her zaman fit yapacaktır.

Yüzünüze Ve Vücudunuza Bakım Yapmayı Unutmayın
Bakımlı olmak güzel ve hoş bir görünüşe kavuşmamız için en önemli koşullardan biridir. Yüzümüze gereki özeni göstermeliyiz. Cildimize; günlük, haftalık ve aylık bakımını yapmalıyız. Özellikle doğal maskelerle cildimize bakım yapmalı, temizlemeli, peeling yapmalıyız.

Sitemiz cildimiz.blogspot.com'da cildinize doğal bakım yapabileceğiniz yüzlerce cilt bakım maskesi mevcuttur. Cildinize uygun maskeleri seçin hemen güzelleşmeye başlayın.




0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi

 

©2009 kadın com | by TNB