14 Kasım 2010 Pazar

Bacaklar


Kusursuz Bacaklarınız Olsun
Sizler için kusursuz bacaklara sahip olmanın sırlarını araştırdık. Ne yemeli, ne içmeli, ne yapmalı, ne yapmamalı.  Ama en önemlisi hangi egzersizleri yapmalı?
  • İlk olarak bacaklar için en ideal sporlardan bahsedelim. Bu üç alternatifi mutlaka değerlendirmelisiniz: yürüyüş, bisiklet, paten.  Kan dolaşımını da hızlandıran bu sporlar bacak kasları için ideal. Ayrıca dans ve yüzme de sıkı bacaklara sahip olmanızı sağlayan spor dallarından.
  • Peki kusursuz bacaklara sahip olmak için ne kadar süreyle spor yapmak gereklidir. Bunun cevabı ise günde en az 30 dakika yürüyüş ve haftada toplamı 3 saat sürecek egzersiz…
  • Beslenme konusunda ise antioksidan etkili E vitamini, vücutta tuz birikimini önleyen potasyum ve kolajen üretimine yarayan C vitamini ağırlıklı beslenmek bacakların sağlığı açısından etkili olacaktır.
  • Ekstra yapılması gereken ise her zaman ayaklarınızı yüksekte tutmanız olacaktır. Ofiste veya yolculukta iki saatlik aralarla ayağınızın altına bir tabure koyarak yükselti sağlayın. Uyurken ise ayaklarınızın altına ufak yastıklar koyun ve kalp hizanızdan 12-15 cm yukarıda olmasını sağlayın.
  • Ekstra ‘yapılmaması’ gerekenler ise bacaklarınızı çok sıkacak pantolonlar ve aşırı yüksek topuklular giymemek, iki saatten fazla oturur pozisyonda olmamak, çok sıcak banyo yapmayıp, sauna ve hamamdan sakınmak.

bacaklar guzel bacaklar bacaklar güzel bacaklar video etekli bacaklar huzursuz bacaklar bacaklar izle seksy bacaklar huzursuz bacaklar sendromu bacaklar omuzda bacaklar omuza seksi bacaklar bacaklar seksi mini bacaklar mini etekli bacaklar mini etek bacaklar kol ve bacaklar bacaklar omza kollar ve bacaklar pinar altug bacaklar minili bacaklar corapli bacaklar en guzel bacaklar dolgun bacaklar super bacaklar bacaklar süper uzun bacaklar arka sıradakiler bacaklar kalin bacaklar ince bacaklar kaslı bacaklar sibel can bacaklar sutun bacaklar sutun gibi bacaklar puruzsuz bacaklar asuman krause bacaklar hadise bacaklar petek dincoz bacaklar protez bacaklar seray sever bacaklar hülya avşar bacaklar kesik bacaklar sinem kobal bacaklar siyah bacaklar beren saat bacaklar kısa bacaklar bengu bacaklar özge uzun bacaklar harika bacaklar bembeyaz bacaklar pelin akil bacaklar ebru cündübeyoğlu bacaklar beyaz bacaklar burcu esmersoy bacaklar seda sayan bacaklar banu güven bacaklar merve sevi bacaklar müge anlı bacaklar ünlü bacaklar pürüzsüz bacaklar için yemekteyiz bacaklar bacaklar nasıl inceltilir nylon bacaklar naylon bacaklar ece erken bacaklar esra erol bacaklar songül karlı bacaklar külotlu çoraplı bacaklar bakımlı bacaklar şenay gürler bacaklar evrim akın bacaklar bihter bacaklar deniz seki bacaklar bursadaki kesik bacaklar süt gibi bacaklar süt bacaklar cansu dere bacaklar saba tümer bacaklar zara bacaklar çarpık bacaklar için egzersizler yağlı bacaklar muhtesem bacaklar mini etekli bacaklar video jartiyerli bacaklar naylon çoraplı bacaklar cansu demirci bacaklar iclal aydın bacaklar demet evgar bacaklar düzgün bacaklar aysun kayacı bacaklar en seksi bacaklar fileli bacaklar hazal kaya bacaklar hande yener bacaklar tuğba özay bacaklar nylon çoraplı bacaklar esra ceyhan bacaklar hande ataizi bacaklar asena bacaklar gamze özçelik bacaklar.



0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi

 

©2009 kadın com | by TNB