13 Kasım 2010 Cumartesi

Kalça Eritme Kalça Zayıflatma Kalça İnceltme Basen İnceltme

Kalça Ve Basen İnceltici  Egzersizler

Bu sportif egzersizleri ne kadar uzun süreyle devam ettirirseniz o kadar fazla yağ ve kalori yakarsınız. Hafif egzersiz hareketleri sizin tüm vücudunuzun kaslanmasına ve kas yaparken de yağ eritmesine yardımcı olacaktır. Böylece hem fazla kalça yağlarından kurtulacaksınız hem de baldır ve basen bölgeniz daha sıkı ve diri bir hale gelecektir.

 Kalçaları Zayıflatmak İçin

1) Yürümek: jogging yapmak: yürüyüş ve jogging gerçekten kalça basen popo ve baldır yağlarını eritmede en etkili ve kesin sonuç alıcı yoldur.

Uzun süreli ama normal tempoda günde yapacağınız 1-2 saatlik yürüyüsler sizlere 1-2 ayda olumlu olarak yansıyacaktır. Yürüyüş için en uygun zamanlar sabahın erken saatleridir. Vücudun kahvaltıdan önce kalori kaybetmeye hazır olduğu bu vakitte yapacağınız 45-60 dakikalık bir yürüyüş hem günlük metabolizmanızı hızlandırarak gün boyunca kalori yakmaya devam etmenizi sağlayacak hem de sizi daha zinde tutacaktır. Yürüyüşün ardından alacağınız ılık suyla bir duş ile de kalça ve uyluk bölgesinin kan dolaşımını hızlandırmış olursunuz. Bu da kalori yakmaya yardımcı olur.

2) Bisiklet sürmek: Bisiklet sürmekte karın ve basen yağlarını ve fazla kiloları eritmede süper bir yöntemdir. Kalça ve basen eritme yöntemleri arasında bisiklet sürmek hem eğlenceli hem de hızlı yağ yakan bir hobidir. Böylece güçlü bacak kaslarına da zamanla sahip olacaksınız. Fazla zamanınız yoksa bu durumda ev bisiletlerinden de faydalanabilirsiniz.

3) Kaykay Sürmek: Ülkemizde pek yaygın olmayan bu spor genelde genç kızlar için hem eğlenceli hem de kalori harcayan bir hobidir. Tabi bunun için dengede durmayı öğrenmeniz gerekir.

4) Kalça Isıtıcı Jimnastik Hareketleri:Yukarıda sayılan hafif hareketlerin yanında bir de bu iş için özel yapılan egzersiz ve cimnastik hareketleri vardır. Squat adı verilen çember çevirme de basen yağlarını kolayca eriten bir spordur.

5) Ağırlık Kullanarak Kalça Basen Eritme: Ağırlık kullanarak bacağınızı gerip ağırlıkları iki yanak kaldırıp bir süre beklerseniz, kalçanızda ve baseninizde hafif bir ağrı hissedersiniz. Bu basen ağrısı yağların yakıldığını göstermektedir. Sık sık devam ederseniz baseniniz zamanla kalmaz ve yok olur.

Eklentiler: kalca inceltme, kalça zayıflatmak nasıl olur, kalça güzel kalça hareketi kalça ameliyatları video kalça kalça şovları kalça eritme yöntemleri kalça şovlar kalça eritmek için hareketler kalça eritme hareketi kalça protezleri kalça protez protez kalça çıkık kalça  kalça çıkıkları jennifer kalça kalça egzersiz kalça süper kalça kemikleri kalça basen basen kalça kalça kadın dans kalça bacak kalça kalça bacak kalça kırıkları kalça frikiği kalça protezi ameliyatı kalça protez ameliyatı protez kalça ameliyatı kalça çıkığı tedavisi basen ve kalça eritme basen kalça eritme kalça basen eritme kalça ve basen eritme etekli kalça kalça basen hareketleri basen kalça egzersizleri kalça basen egzersizleri kalça frikikler kalça ameliyatı izle güzel kalça resmi kalça sıkılaştırıcı kotlu kalça kalça sıkılaştırmak kalça çıkıklığı ameliyatı kalça çıkığı ameliyatları güzel kalça yarışması büyük kalça resmi çocuklarda kalça çıkıklığı kalça basen eritme yöntemleri kalça ve basen eritme hareketleri kalça basen eritme hareketleri basen ve kalça eritme hareketleri basen kalça eritme hareketleri basen ve kalça eritme diyeti kalça ve basen eritme diyeti güzel kalça foto kalça çıkıklığının belirtileri kalça masaj masaj kalça büyük kalça fotoğrafları güzel kalça kimde       arap kalça dansı kalça eritme diyetleri en güzel kalça kimde total kalça protezi seksi kalça fotoğrafları seksi kalça görüntüleri kalça çıkıklığı tedavisi kalça sıkılaştırıcı hareketler kalça sıkılaştıran hareketler arap kalça dansları kalça protezi ameliyatı izle kalça ameliyatı videosu kalça protez ameliyatı izle kalça görüntüsü kalça egzersizleri video kalça kemiğinde ağrı kalça hareketleri video konjenital kalça çıkığı kalça sıkılaştırma hareketleri en güzel kalça yarışması petek kalça kalça ultrasonu kalça eriten diyetler kalça ameliyatı video resimli kalça egzersizleri kalça egzersizleri resimli kalça hareketleri resimli kalça kırığı ameliyatı kalça eritmek için egzersizler kalça ameliyatı sonrası kalça displazisi kalça fotolar kalça dans şov bebekte kalça çıkığı kalça eritme egzersiz kalça eriten egzersizler kalça yağları 

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi

 

©2009 kadın com | by TNB