4 Kasım 2010 Perşembe

İbrahim Saraçoğlu'ndan Göbek Yağlarını Eriten Zayıflatan Formül Ve Öneriler

İbrahim Saraçoğlu Göbek Yağlarını Eriten Formül
Göbek yağlarınızdan kurtulmak için Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun çok etkili olan bu tarifi aynı zamanda selülitlerinizden kurtulmanızı da sağlıyor.

Malzemeler:
  • Dört lahana yaprağı
  • 25 dal maydanoz
  • Bir limon
Hazırlanışı: 1/2 litre kaynar suyun içine lahana yapraklarını içine attıktan sonra 3 dakika kaynatın. Ardından maydanozları ilave ederek 3 dakika daha kaynatın. Soğuyunca süzün ve içine limon sıkarak günde 2-3 kez aç veya tok karnına içmek yeterli olmaktadır.

Her gün taze olarak hazırlanmalıdır.İçmesi kolay olsun diye içine başka bir şey ilave etmeyin.

3 hafta uygulayabilirsiniz.


Etiketler; bel ve göbek bölgesi için ne yapılabilir, bel ve göbek bölgesini eriten bitki kürü ibrahim saraçoğlunun bitki kürü, ebru şallidan göbek eritme pilatesi göster, ender saraç göbek eriten diyet, göbek yağını yakan içecekler yiyecekler, göbek yağının erimesi için bitkiler, göbek zayıflatıcı bitkiler maydonoz, göbekteki yaglari hangi bitki cayi eritir, gürkan kubilay zencefil göbek eritme yağ eritme küresi, gürkan kubilayın göbek eriten 1 haftalık diyeti, hamilelik sonrası göbek yağı bitki, hangi bitki göbek erimesine yardımcı olur, hangi bitkiler mide göbek ve yan yağları eritir, ibrahim saracoğlu göbek eriten diyet, ibrahim saraçoğlu göbek yağı için şifalı bitki, ibrahim saraçoğlundan göbek eritecek kürler, ibrahim saraçoğlundan göbek eriten yiyecekler, ibrahim saraçoğlundan göbek yağını eriten şifalı bitkiler, ibrahim saraçtan göbek eriten otlar, kalça göbek eriten diyet ender saraç, keten tohumu ve yoğurt göbek eritici, lokman hekim göbek eriten krem, lokman hekim göbek eritici bitkiler, marankiden göbek eriten diyet, op.dr ibrahim saraçoğlu göbek ve basen eriten ilaç, pilateste göbek eritici hareketler, pilav ve makarna göbek yaparmı, suna dumankaya göbek yağını yakan bitkiler, suna dumankayadan göbek ertme kürü, yoğurt ve elma sirkesi ile göbek ve basen eritme ile etiketlenmiş. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi

 

©2009 kadın com | by TNB