14 Kasım 2010 Pazar

Bacaklar Nasıl İncelir Baldırlar Nasıl İncelir Bacak Baldır İnceltmek



Bacak Baldır Ve Kalçalarımızı Nasıl İnceltebiliriz
Kalça,bacak ve basenlerinizden şikayet ediyorsanız işiniz zor. Çünkü diyetler bu bölgelere tek başına fayda etmiyor ve bacakları inceltmek için spor yapmak şart. Basenlerinizde biriken fazlalıklardan kurtulmak için de yine spor yapmanız gerekiyor. Spor; yürüme, aerobik, yokuş çıkma ve benzer yorucu ve bu bölgeleri çalıştırmaya yönelik haraketler ancak işe yarıyor. Bacaklarınızın incelmesi için başka neler yapmanız gerekiyor

Bölgesel Fazlalıklardan Kurtulmak Tüm Vücuda Göre Biraz Daha Zor  
  • Yerinizde durmayın; eğer eritmek istediğiniz yağlar varsa kalkın ve hemen bu hareketleri yapmaya başlayın!
  • Basenlerinizden ve kalçalarınızdan kurtulmanın ilk yolu onları çalıştırmaktır. Pasif zayıflama ürünleri bu bölgelerinizdeki yağlardan kurtulmanızı vaad etseler de inanmayın. Çünkü o bölgelerinizi çalıştırmadan bu yağlardan kurtulmanız mümkün değil.
  • Pasif zayıflama aletlerini ya da ürünlerini kullansanız bile haraket etmek durumundasınız. O aletler sadece bu eritme sürecini hızlandırır o kadar. Kısaca haraket şart, kaslarınızı çalıştırmadan fazlalıklarınızdan kurtulmayı hayal etmeyin
  • Bacak ve basen bölgelerinizi çalıştırmanın en güzel yolu yokuş tırmanmak ve merdiven çıkmaktır. Sadece yürümek ile bunlardan kurtulamazsınız. Yürüyerek en fazla kalçalarınızın üst bölgesindeki fazlalıkları eritebilirsiniz. Ama yine de önerim hergün mutlaka en az 60 dakika yürüyün. 30 sabah 30 akşam olarak hiç sektirmeden yürürseniz çok değil 1 ay içerisinde farkı göreceksiniz.
  • Asker gibi olduğunuz yerde yürüyün. Başınız dik, kollarınız hareketli bacaklarınızda olacabilicek en yukarıda seviyede kalkıyor şekilde yürüyün. 5 dakika boyunca bu uygulamayı yapın.
  • İki tane su şişesi alın ve ellerinizde yine asker gibi  yürüyün. Fark elinizde su şişesi olması ve su şişelerini yukarı aşağı doğru indirip kaldırmanız.
  •  Ayak uçlarınızla yapacağınız bu hareket şöyle: Önce sağ ayağınızı kaldırın ve aynı anda sol elinizdeki şişeyi sola doğru hareket ettirin. Sol ayağınızı kaldırın sağ elinizdeki şişeyi soğa hareket ettirin. Zıt bir şekilde yapılan bu hareket çok önemli.
  • Dizlerinizi kırın ve geri kalkın kırın kalkın.
Bunları her gün yapın... 

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi

 

©2009 kadın com | by TNB