14 Kasım 2010 Pazar

Resimli Basen Eritme Hareketleri Yaparak Kalçalardan Kurtulun

Resimli Basen Eritme Hareketleri Yaparak Kalçalardan Kurtulun, Resimli Basen Eritme Hareketleri, basen eritme, basen inceltme, basen, basenler, basen eritme hareketleri, basenler nasıl eritilir, basenim çok büyü nasıl eritirim, evde basenlerinizi eritin, basen eritmek çok kolay, basenleri eritmek için pratik hareketler, basenlerinizden evde kurtulun, evde yapacağınız kolay hareketlerle kalçalarınızdan kurtulun, kalça ve basenlerden kurtulma hareketleri, basen hareketlerini evde yapın, kalça hareketleriyle evde poponuzu küçültün, kalça popo basen eritme hareketleri.

Resimli Basen Eritme Hareketleri

Özlelikle bazı bayanlarda vücudun en çok yağ içeren bölümüdür kalçalar ve basenler.Basenler yanlara doğru yaptıkları çıkıntılar nedeniyle kalçamızın geniş , bacaklarımızın kısa görünmesine sebep olur.Ve bir çok kadın bu durumdan çok fazla şikayet eder. 

Küçük beden giyen bir kadın basenleri nedeniyle daha büyük beden bir kıyafet almak zorunda kalır.Fakat bu seferde kıyafetin bel kısmı bol gelir.

Kabus haline gelen basenler genetik yapımızdan ve beslenme biçiminden kaynaklanır.Hele  de hareketsiz, spordan, egzersizden uzak bir yaşam şeklimiz de varsa geniş basenler kaçınılmaz sonumuz olacaktır.

Kalça ve basen bölgemizdeki kaslar gevşemeye daha müsait, bu bölgede kan dolaşımı daha yavaş ancak etkili hareketlerden oluşan basit basen eritme egzersizlerine karşı bu bölgelerin verdikleri cevap çok hızlı biçimde incelme ve toparlanma şeklindedir..İşte bu yüzden size en azından haftada 3 gün 10 -15 dakikanızı ayırabileceğiniz basen eritme hareketlerini yapmanızı tavsiye ediyoruz.

Basen Şekillendirme Hareketleri

1.
Yüzüstü yatın. Alnınızın yerle temas etmesine, ayaklarınızın düz durmasına dikkat edin. Ellerinizi kalça kaslarınızın üzerine yerleştirin. Kaslarınızı sıkın, 5 saniye tutup bırakın. Bu hareketi 10 kez yapın ve hep kalçalarınızın üzerine yerleştirdiğiniz ellerinizle kasların iyice çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Bu arada boynunuzun egzersiz boyunca düz durmasına önem verin.




2. Yüzüstü yatmaya devam edin. Bu kez ayaklarınızı parmak ucunda kalkacakmış gibi kıvırın ve kalça kaslarını 5 cm kadar yukarı doğru kaldırın. 5'e kadar sayın, bırakın. Bu hareketi 5 kez yapın.








3.
Kollarınızı kıvırarak, önde kavuşturun ve alnınızı ellerinizin üzerine yerleştirin. Bacaklarınızı da yukarıya doğru kıvırın. Sol ayağınız tavanı gösterirken, bacağınızı yerden 5 cm kadar yukarı kaldırın. Aynı hareketi sağ bacağınızla da yapın. Hareketi bacak başına 10 kez tekrar edin.







Basen Güçlendirme Hareketleri

1.
Yere oturun, bacaklarınızı kendinize doğru çekin ve ayak parmak uçlarınızın tavanı işaret etmesine dikkat edin. Ellerinizi boynunuzun arkasında kavuşturun. Kalça kaslarını arka arkaya 15 kez, kısa kısa aralıklarla sıkın, bırakın. Kısa bir dinlenmenin ardından aynı hareketi 20 kez daha yapın, bırakın. Egzersiz boyunca dirseklerinizi geriye doğru itin.







2.
Oturmaya devam edin. Bacaklarınızı birbirlerine paralel duracak şekilde düzleştirin, kollarınızı yukarı doğru uzatın. Önce sağ, sonra sol kalça kasınızı sıkın, bırakın. Hareketi her bir kalça tarafı için 10 kez tekrar edin.












3.
Şimdi kalça kaslarımızla yerde emekleyeceğiz! Kollarınızı ve bacaklarınızı öne doğru uzatın. Sağ bacağınızı hafifçe kaldırın, 5 cm kadar öne doğru kaydırın, sol bacağınızla takip edin. Hareketi devam ettirerek, yerde 10 kez ileri, 10 kez de geri gidin. Bu arada karın kaslarınızı da içinize çekmeye özen gösterin.







Basen Sıkılaştırma Hareketleri
1.Sırtüstü yatın. Sağ bacağınızı kıvırın, kalçanızı 10 cm kadar yerden kaldırın ve sol bacağınızı öne doğru uzatarak, sağ dizinizin hizasına kadar kaldırın (bu sırada bacağınız ve gövdeniz tek bir hat üzerinde olmalı), sonra indirin. İndirdiğiniz bacağınızın yerle temas etmemesine dikkat edin. Aynı hareketi her bir bacağınız için 10 kez tekrarlayın.









2.Birinci hareketteki gibi sırtüstü yatın. Sağ bacağınızı kıvırın, kalçanızı 10 cm kadar yerden kaldırın ve sol bacağınızı öne doğru uzatın, sonra kendinize doğru çekin. Öne doğru uzatıp, kendine çekme hareketini her bir bacak için 10 kez tekrar edin. Hareket boyunca kalçanızın yere değmemesine dikkat edin.







3.
Yine sırtüstü yatın. Sağ bacağınızı kıvırın, kalçanızı 10 cm kadar yerden kaldırın ve sol bacağınızı öne doğru uzatın, önce dışa doğru, sonra içe çevirin. Bu sırada ayak parmaklarınızın vücudunuza dönük durmasına dikkat edin. Aynı hareketi diğer bacağınız için de yapın. Hareketi her bir bacak için 10 kez tekrarlayın...






Eklentiler: zayiflama, zayıflama hap, linda zayıflama hapı zayıflama hapı lida lida zayıflama hapları zayıflama ilacı lida zayıflama biberi zayıflama için zayıflama ilaç elme sirkesi ile zayıflama elmalı sirke ile zayıflama zayıflama istiyorum formula zayıflama formula zayıflama hapı fx zayıflama hapı zayıflama hapı fx15 zayıflama ilacı fx15 ilaçla zayıflama biberle zayıflama meksika biberi ile zayıflama meksika zayıflama hapı diyetle zayıflama diyetler ve zayıflama diyetler zayıflama maranki com zayıflama ender saraç ile zayıflama zayıflama bant çörek otuyla zayıflama ahmet maranki ile zayıflama zayıflama hapı maurers maurers zayıflama ilacı görüntülü zayıflama hareketleri kurumsalseo.com r10 lida fx15 pohudey zayıflama zayıflama egzersiz ibrahim saraç zayıflama bitki ile zayıflama 5 biyerde zayıflama çayı 90 60 zayıflama ender saracın zayıflama çayı pepper zayıflama egzersizlerle zayıflama zayıflama hapları yorumları zayıflama çayı ender saraç ender saraç zayıflama çayları beşi bir yerde zayıflama 5i 1 yerde zayıflama çayı 5 bir yerde zayıflama çayı rep pepper zayıflama red paper zayıflama hapı 5i bir yerde zayıflama çayı zayıflama çayı beşi bir yerde 90 60 zayıflama hapı 60 90 zayıflama hapı 90 60 90 zayıflama hapı 90 60 zayıflama ilacı 60 90 zayıflama ilacı zayıflama ilacı 60 90 6090 zayıflama hapı 6090 zayıflama ilacı 5 i 1 yerde zayıflama çayı soğan suyu zayıflama 5 i bir yerde zayıflama çayı rx-1 zayıflama zayıflama için ne yapmalı rx-1 zayıflama hapı sağlık zayıflama zayıflama hareketleri resimli acı zayıflama hapı zayıflama hapları zararlımı zayıflama bilgi zayıflama hapları fiyatları zayıflama kadınlar kulübü zayıflama hapları ve fiyatları 4 3 2 1 zayıflama hapı 4 3 2 1 zayıflama ilacı 4321 zayıflama hapı 4321 zayıflama ilacı acı biber ile zayıflama bitkisel çaylarla zayıflama doktor ömer coşkun zayıflama bitki çayları zayıflama zayıflama bitki çayları bitki çayları ile zayıflama zayıflama diyet listeleri doğal zayıflama hapları zayıflama yağı lw 60 90 zayıflama hapı hızlı zayıflama yöntemi etkili zayıflama hapı zayıflama hapları bitkisel acı biber zayıflama ilacı sağlıklı zayıflama hapları zayıflama ankara ankara zayıflama zayıflama egzersizleri resimli resimli zayıflama egzersizleri zayıflama diyeti listesi hızlı zayıflama teknikleri exodex zayıflama       xenical zayıflama ilacı 

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi

 

©2009 kadın com | by TNB