8 Kasım 2010 Pazartesi

İbrahim Saraçoğlundan Saçlar İçin Isırgan Otu Kürü Ve Maskesi


İbrahim Saraçoğlundan Saçlar İçin Isırgan Otu Kürü
Saçlar için doğal bitkilerle çözümler, doğal ısırgan otu kürü ile saç bakımı… Kepeğe karşı faydalı tabii şifalı bitkiler, bitkisel ilaçlar arıyorum diyenler için dr İbrahim Saraçoğlundan saç kürü tavsiyeleri kepeğe karşı kesin cözüm kepeğin düşmanı ısırgan otu doğal ilaç saç bakım, Isırgan otu kürü;

Doktor İbrahim Saraçoğlu tarafından saç bakımı için ısırgan otu tavsiye ediliyor. Hem saçlarınıza canlılık ve parlaklık kazandıran, hem de kepeklenmeyi önleyen bu bitkisel kür, ısırgan otu kürü nasıl hazırlanılıyor?

Bir tutam ısırgan otunu (yaklaşık dört-beş gram) 750 mililitre kaynayan su ile dört dakika değin kısık ateşte haşlayın. Soğuduktan daha sonra süzün.

Eğer saçlarınız temizse ısırgan otu suyu ile yıkayın. Yarım saat etki etmesi için bekleyiniz. Ardından sadece ılık su ile yıkayarak kurulayın.

Eğer saçınız kirliyse önce şampuan ya da sabun ile yıkayın. Daha daha sonra hazırladığınız ısırgan otu suyunu saçlarınıza yarım saat etki etmesini beleyip ardından sadece ılık su ile yıkayarak kurulayın.

Bu uygulamayla saçlarınıza, canlılık, parlaklık kazandırmış olursunuz. Aynı zamanda saçınızdaki kepeklenmeyi de önlemiş olursunuz.

Isırgan otunu kuru ya da taze olarak kullanabilirsiniz.

Eklentiler; hamilelikte kabızlık ve ısırgan, hamilelikte rezene çayı ısırgan otu, ibrahim saraçoğlu erkeklerin kısırlığa son ısırgan otu tohumu bal kürü, ibrahim saraçoğlu ısırgan kürünü deneyen, ibrahim saraçoğlu ısırgan otu faydaları, ibrahim saraçoğlu ısırgan otu nodüller için, ibrahim saraçoğlu ısırgan otunun faydaları, ibrahim saraçoğlu ısırgan otunun faydaları nelerdir, ibrahim saraçoglu ısırgan tohumunun faydaları cilde faydaları nelerdir, ibrahim saraçoglu romatoit artrit kiraz sapıyla dişi ısırgan otu nasıl hazırlanır, ibrahim saraçoğlundan ısırgan çayının faydaları, ibrahim saracoğlundan ısırgan suyunun faydaları, ibrahim saractan ısırgan yaprağının faydaları, iltihaplı eklem romatizması ısırgan otu, ısırgan otunun saçlara faydaları, kilo almak için ısırgan otu, kilo almak için ısırgan tohumu, kilo vermede ısırgan otunun faydaları, maranki.com ısırgan otunun faydaları, prf osman saraçoğlu ve ısırganın faydaları, prof dr ibrahim adnan saraçoğlu ısırgan ve ebegümeci yapılışı, prof dr ibrahim saraçoğlu ısırgan tohumu ne için faydalı, saç için ısırgan otu kürü, saraçoğlu ısırganotu nasıl kullanılmalı, saraçoğlundan ısırgan otunun faydaları, sarı kantaron ısırgan papatya saç tonik, suna dumankaya ısırgan otu faydaları, suna dumankaya ısırgan otu maskesi, suna dumankaya tüy kekik suyu ısırganlı tarifi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi

 

©2009 kadın com | by TNB