12 Kasım 2010 Cuma

Bacak İnceltme Zayıflatma Eritme Yöntemleri


Bacaklarımın İncelmesini Nasıl Sağlarım

Bunu yapmanın en hızlı ve etkili yolu, yüksek miktarda karbonhidrat ve az miktarda yağ içeren bir diyet uygulamaktır.
1- Günlük aldığınız yağ miktarını günde 30 grama düşürün.
2- Bu 30 gramın en fazla 10 gramı doymuş yağ olsun.
3- Yemeden önce etlerde bulunan yağı iyice ayıklayın.
4- Bol meyve ve sebze yiyin.

5- Esmer ekmek, makarna, pilav, fasulye ve tahıl gibi karmaşık karbonhidratları tercih edin.

6- Egzersiz sağlıklıdır. Ama abartılı yapmanız, istediğinizin tam tersi bir etki yaratacaktır.
Kalın bacaklardan muzdarip pek çok kadın, soluğu spor salonlarında alarak, bu problemlerini egzersizle çözme yoluna giderler. Ancak bu çoğu zaman, bacakları inceltmek yerine kalınllaştırır. Bu nedenle egzersizi abartmadan ama düzenli olarak yaparak, yeme alışkanlıklarınızı değiştirmeye konsantre olun.

Unutmayın: Bacaklarınızı inceltebilirsiniz.
Az yağlı bir diyet programı, vücudunuzdaki fazla yağı zaman içerisinde, kademeli olarak azaltacaktır. Buna bacaklarınız da dahildir. Tamamen doğal bir işlemdir ama bir gecede olmasını beklemeyin. Hatta haftalardan ziyade, aylarınızı vermeye de hazır olun ama sonunca başaracaksınız.

plates zayıflama plates topu videoları evde plates karın egzersiz videoları karın kasları için pilates lastikleri       ebru şallı plates topu kalça eritme sporu plates lastiği hareketleri kalça eritme sporları kalça eritme egzersiz plates lastik hareketleri evde pilates aletli plates zayıflama egzersiz videoları karın bölgesindeki yağları eritmek       kalça eritme videoları karın kaslarını geliştirmek karın yağlarını eritme yolları plates minderi aletli pilates iç bacak eritme bacak inceltici egzersizler kas geliştirici aletler pilates sporu bacak kaslarını geliştirmek evde egzersiz video iç bacak sıkılaştırma bacak zayıflatma yöntemleri bacak zayıflatma egzersizleri evde egzersiz videoları evde göbek eritme düz karın için egzersizler yan karın yağları pilates minderi resimli fitness hareketleri       evde spor video zayıflama sporları videoları karın bölgesi eritme pilates lastiği hareketleri ebru şallı pilates topu       evde jimnastik pilates zayıflama arka kol hareketleri boyun egzersizleri video zayıflama göbek eritme zayıflatıcı spor hareketleri hamile sporları evde fitness hareketleri antrenman anatomisi pilates cd si sırt kaslarını geliştirmek plates topu boyutları göbek eritme pilates aerobik egzersiz videoları spor egzersiz videoları evde aerobik plates başlangıç hareketleri pilates topuyla yapılan hareketler üst karın eritme evde plates videoları cardio nasıl yapılır üst bacak zayıflatma pilates topu seçimi hamilelikte yoga videoları plates sporu nasıl yapılır plates sporu nedir 

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi

 

©2009 kadın com | by TNB