12 Kasım 2010 Cuma

Karın Yağlarını Eritmek İçin Ne Yapmalı


Karın Yağlarını Eritmek İçin Ne Yapmalı?
etiketler:Bölgesel zayıflama, göbek eritme yöntemleri, karın bölgesindeki yağlardan kurtulmak, karın bölgesini eritmek, karın yağlarından kurtulmak için, karın yağlarını eritmek

Özellikle yaz gelince hem kadınların hem de erkeklerin en büyük şikâyeti fazla kilolarıdır. Göbek ise kadınların en büyük sorunudur. Ama bu sorunu birkaç tüyo ile yenebilir ve yaza kusursuz bir karınla girebilirsiniz. Göbeğinizden kurtulmanın birçok yolu vardır. Göbek eritmenin en kolay yolları; ilk olarak güne kahvaltı ve az yemekle başlamak olacaktır. Özellikle yemeklerden sonra yapmak üzere sürekli egzersiz yapın. Egzersiz yapmak istemeyenler için en iyi yol ip atlamaktır. Bu arada diyet yapmaya devam etmeli ve diyetinizi ihmal etmemelisiniz.

Karın bölgesine krem ile masaj yapabilirsiniz. Bunlar yapabileceğiniz en basit ve iyi yollardır. Karın bölgesindeki yağlardan kurtulmak için Ender Saraç sporun önemli olduğunu söylemektedir. Ayrıca spor konusunda uzman birinden yardım almanın da gerekli olduğunu vurgulamaktadır. Fakat böyle bir şeye imkânı olmayan kişiler içinse, egzersiz hareketlerini öğrenerek düzenli biçimde uygulamalarını tavsiye etmektedir.

Karın Yağlarını Eritmek İçin Doğal Çözüm

Karın bölgesindeki yağlardan doğal takviye ile kurtulmak istiyorsanız;

Her birinden bir çorba kaşığı olmak üzere; limon suyu, susam yağı, biberiye yağı ve okaliptüs yağını karıştırarak karın bölgenize dairesel hareketlerle masaj yapmanız yeterli olacaktır.

Karın Bölgesindeki Yağlardan Kurtulmak İçin Spor

Karın yağlarını eritmek çoğu kişi için imkânsız gibi gelebilir. Ama eritilmesi çok zor olan yağlardan biri de karın yağlarıdır. Bu nedenle spor yapmayı ihmal etmemeniz gerekir. Spor yapmanın yanında beslenme konusuna da dikkat etmek gerekir. Kusursuz ve düz bir karın isteyen kişiler beslenme şekline çok özen göstermelidir. Gün içinde alınan kalori, protein, karbonhidrat ve yağlar hesaplanarak buna uygun besinle tüketmelisiniz. Karın yağlarını eritmek için yoğurtta önemli bir besindir. Yağsız yoğurt tüketerek karın yağlarını eritebilirsiniz. Yazın bol bol yoğurt tüketerek göbeğinizden kurtulabilirsiniz.

Su içmenin faydaları her seferinde vurgulanmaktadır. Karın yağları için bol bol su tüketilmelidir. Ayrıca fazla tuzlu ve yağlı besinleri tüketmemeye özen gösterin. Her türlü besinden az yemelisiniz. Bazı besinleri tamamen kaldırıp yememek doğru değildir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi

 

©2009 kadın com | by TNB