15 Kasım 2010 Pazartesi

Seda Sayan Zayıflama İlacı Elma Krom


Elma Krom Nedir Nasıl Zayıflatır Seda Sayan Elma Kromla Nasıl Zayıfladı
Elma Krom Hollanda'da üretilen, ülkemize Tarım ve Köyişleri Bakanlığımızın izni ile getirilen, içeriğinde B vitaminleri kompleksi ve krom elementleri içeren tamamen doğal bitkisel yağ yakımına ve fazla kiloların verilmesine yardımcı olan bir gıda takviyesidir.

Avrupa'nın 1 numaralı zayıflama ürünü Hollanda'nın mucizevi zayıflama kapsülü, Elma ve Krom (APPLE&CHROMIUM) artık Türkiye'de.
 

Elma ve Krom (Apple&Chromium) ülkemize Türkiye Cumhuriyeti Tarım ve Köyişleri Bakanlığımız'ın 02.02.2009 tarihli 093400539 sayılı izni ile ithal edilmiştir.

NuSlank PK Benelux lisansı ile Hollanda'da üretilip, ithal edilmiş olan Apple&Chromium, Avrupa'da son 10 yıldır en çok satan zayıflama ürünleri listesinde üst sıralarda yer almakta olup, tamamen doğal ve yıllardır birçok bilim adamının konu almıştır. Bu mucize kombinasyon ile fark edilmeye hazır olun! Sadece 1 ay gibi kısa bir sürede 8 kilo verebilir ve herkesi kendinize hayran bırakabilirsiniz..

 Elma Krom içeriğinde neler var ? Etkileri Nelerdir ? 
Elma, meyveler arasında en sağlıklı olanlarından biridir. Atalarımızın söylediği gibi; "Günde bir elma, doktoru evden uzak tutar!" İçerdiği vitaminler ve potasyum, magnezyum ve kalsiyum gibi mineraller sayesinde, hastalıklara karşı daha dirençli olmamıza yardımcı olur. Elmanın bu özelliklerini bütünüyle içeren 'elma sirkesi' ise besinlerin verimli kullanılmasına, metabolizmanın sağlıklı işlemesine ve vücudun asit alkali dengesinin korunmasına yardımcı olur.

Ve Elma Kapsüle sığdırıldı
Metabolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlayarak besinler içerisindeki kalorileri kısa sürede yakmanızı sağlayan elma sirkesi, kilo vermeye de yardımcı olur. Elma Kapsülü kullanarak daha kolay ve daha etkili bir kilo kontrolüne sahip olabilirsiniz.Elma ve Krom (Apple&Chromium) zayıflama kapsülü NuSlank PK Benelux lisansı ile Hollanda'da üretilip son 10 yıldır Avrupa'nın en çok satan zayıflama ürünleri arasına geçmiş bir zayıflamaya yardımcı gıda takviyesidir.

(Elma ve Krom "Apple&Chromium" zayıflama kapsülü bir ilaç DEĞİL gıda takviyesidir.)
Elma ve Krom (Apple&Chromium) diğer zayıflama ürünlerinde ki gibi su kaybı ile kilo verdirmez, şu unutulmamalıdır ki vücuttan su kaybı ile asla kilo verimi söz konusu olmaz, vücuttan hızlı bir şekilde su kaybı ile verildiği sanılan kilolar aynı hızla tekrardan geri alınır, vücut ne kadar suyu dışarıya attıysa o kadarını ve daha fazlasını geri alacaktır...! Elma ve Krom (Apple&Chromium) ise içeriğinde ki elma sirkesi sayesinde metabolizmanızın daha hızlı çalışmasını sağlayarak besinler içerisindeki kalorileri kısa sürede yakmanızı sağlar, eşdeğerde kilo vermenize de yardımcıdır. Bunların yanı sıra içeriğinde yer alan B vitamin serileri, potasyum, magnezyum ve kalsiyum gibi mineraller sayesinde metabolizmanız hızlı çalışırken vücudunuza ayrı bir direnç sağlamaktadır. İçeriğinde ki ayır bir element olarak geçen krom sayesinde ise yağ hücrelerinizde yer alan yağ paketçikleri kolay bir şekilde parçalanarak enerjiye dönüşüp vücuttan atılmaktadır.

Elma meyveler arasında vitamin ve mineral serileri olarak en sağlıklı olanıdır.

Sizde fazla geç kalmadan Seda SAYAN'ın tavsiye etmiş olduğu Elma ve Krom'u (Apple&Chromium) kullanarak fazla kilolarınıza veda edin ve kendinizi herkese hayran bırakın...

Apple & Chromium, elma ve krom kapsülü sıvı elma sirkesine kıyasla kullanıma daha uygundur, özellikle de elma sirkesinin asitli tadını sevmiyorsanız... Elmayı kapsül olarak kullanmak hiç bu kadar kolay olmadı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi

 

©2009 kadın com | by TNB