13 Temmuz 2010 Salı

Cildimiz Arınsın Yüzümüz Arınsın

Cildimiz arınsin, Yüzümüz Arınsın, cilt canlandırma, cildi canlandırma önerileri, cildiniz diri olsun, yüzünüzün dipdiri olması için, cilt akım maskeler, cilt için doğal maskeler.

 Cildiniz için pratik öneriler;

1-Haftada bir peeling yaparak cildinizi ölü hücrelerden temizleyin.

2- Yüzünüze duşta su fışkırtarak masaj yapın.

3- Cilt bakımında C vitamininin bulunduğu ürünleri sıkça kullanın.

4- Ayaktaki sinirler yüze sinyal gönderir. Alın kırışıklıklarını önlemek için, ayak parmaklarınızın üstüne sıkı sıkı bastırın.

5- Cildinizi her gün nemlendirin. Kurumasına asla izin vermeyin

6-Yüzünüze haftada bir defa besleyici maske sürerek beş dakika masaj yapın. Parmaklarınızla dairesel hareketlerle çeneden yanaklara, alın ortasından dışa doğru, burun yanlarından alın ortasına doğru, ağız çevresini yukarıya doğru ovun.

7- En geç gece birde uyumuş olun. Bu saatlerde vücut büyüme hormonu üretir ve hücre yenilemesi başlar.

8- Haftada bir defa cildinizi doğal maskelerle besleyerek bakım yapın.

9- Cildinize gece yatmadan önce beş dakika masaj yapın.

10- E vitamini bulunan nemlendiriciler kullanın.

11-Yüz jimlastiği yapın. Yanak derilerinin gerginleşmesi için, önce yanaklarınızı şişirin, sonra ellerinizle bastırarak havayı yavaşça boşaltın.

12- Patates masajıyla cildinizi dinlendirin ve tazeleyin. Patates dilimlerini on dakika buzlukta bekletin. Temizlenmiş cildinize soğuk patatesle onbeş dakika masaj yapın. Onbeş dakika bekledikten sonra yüzünüzü yıkayın.

13- Meyve asitleri cildi yeniler ve sivilcelere karşı korur. Haftada bir defa meyvelerden doğal cilt maskesi hazırlayarak cildinize uygulayın.

14- Katkı maddesi içeren cilt bakın ürünlerini kullanmayalım.

15- Gergin yüz kaslarını gevşetmek için, göz bebeği hizasında, göz altındaki kemiklerin üzerine beş saniye süreyle parmaklarımızla bastıralım. Buna “şikaku” baskısı denir.

16- Nemlendiriciler ve doğal cilt maskeleri cildin esnekliğini sağlarlar, temizler, kırışıklıkları geciktirir ve açar. Cilt maskelerini ve nemlendirmeyi ihmal etmeyelim.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi

 

©2009 kadın com | by TNB