18 Temmuz 2010 Pazar

Cilt Nasıl Beyazlatılır

Cilt nasıl beyazlatılır, cilt nasıl beyazlaştırılır, cilt nasıl beyazlar, cilt rengini açmak, yüz rengini açmak, ten rengini açmak, cilt rengi doğal yollarla nasıl açılır, yüz rengi doğal maskelerle nasıl açılır, tenimizin rengini doğal yollarla nasıl açarız, Yüzümüzü ve cildimizi nasıl beyazlatırız, cildimiz ve yüzümüz doğal maskelerle nasıl beyazlar, cildimi ve yzzümüzü beyazlatmak içindoğal yollarla neler yapmalıyım, beyaz bir yüz için ne yapmalıyız, beyaz bir cilt  için doğal maskeler ve yöntemler, evde yapılan cilt beyazlatıcı doğal maskeler,ve tarifleri, beyaz bir cilt için evde yapabileceğimiz maske tarifleri, cilt beyazlatmak için evde yapılan maske tarifleri, cildimi ndoğal maskelerle asıl bembeyaz yaparım, doağl maskelerle cilt beyazlatma, yöntemleri, maskelerle yüz beyazlatma yöntemleri ve doağl cilt maskesi tarifleri, doağl maskelerle ten beyazlatma, cildimin rengini evde hazırlayacağım doğal maskelerle nasıl açarım, yüzümün rengini nasıl açarım doağal formüller, tenimin rengini nasıl açarım, cilt bakım maskeleri ile cilt beyazlatma ve cilt rengi açma, kadınlar cildinizin rengini açın, maskelerle  cildinizi beyazlatın, kadın bakım maskeleriyle cilt beyazlatma yolları ve yöntemleri.



Malzemeler
  • 1 tane domates
  • Maskeyi krem kıvamına getirecek kadar un
Dometesi iyice ezin, suyunu süzerek alın. Domates suyuna un ilave ederek krem kıvamına gelene kadar karıştırın. Göz çevresi hariç tutarak  cildinize sürün ve  10 dakika bekletin. Ilık suyla yıkayarak kurulayın.

Bu maske cildinizin rengini zamanla açar, nemlendirir, gözenekleri temizler, ölü deriyi atar, cilt lekeleri ,çilleri ve yara izlerini zamanla hafifletir.

Bu maske haftada üç defa uygulanabilir

Malzemeler
  • Elli gram soya peyniri (Tofu)
  • Onbeş gram maya

Soya peynirini ile mayayı iyice karıştırarak ezin. Mayalanması için 30 dakika bekletin. Hazırladığınız cilt beyazlatma maskesini  cildinize sürerek 20 dakika bekletin ve ılık suyla yıkayarak durulayın.

Bu maske cildinizin rengini bir ton açacaktır. Cildinizdeki kirili  gözenekleri temizler ve ıkılaştırır,  yağlı ciltler için çok ideal bir maskedir. 

Haftada bir defa yapılabilir. 


Malzemeler
  • İki yemek kaşığı taze fasulye unu
  • Bir yumurta akı
  • İki damla lavanta yağı
Malzemelerin tamamını karıştırarak krem kıvamına getirin. Göz çevrenizi hariç tutarak yüzünüze sürün. Maskeyi yüzünüzde 20 dakika beklettiten sonra, ılık suyla yıkayarak durulayın. 

Bu maske cildinizi beyazlaştırır, ölü deriyi atar, akne ve siyah noktaları derinlemesine temizler. 

Haftada bir defa uygulanabilir cildimiz.blogspot.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi

 

©2009 kadın com | by TNB