18 Temmuz 2010 Pazar

Yüzümü Nasıl Beyazlatabilirim

Yüzümü nasıl beyazlatabilirim, Cilt ve yüz nasıl beyazlatılır, ciltve yüz  nasıl beyazlaştırılır, cilt ve yüz nasıl beyazlar, cilt ve yüz rengini açmak, yüz ve cilt  rengini açmak, ten ve yüz engini açmak, cilt ve yüz rengi doğal yollarla nasıl açılır, yüz ve cilt rengi doğal maskelerle nasıl açılır, tenimizin ve yüzümüzün rengini doğal yollarla nasıl açarız, Yüzümüzü ve cildimizi doğal yollarla nasıl beyazlatırız, cildimiz ve yüzümüz doğal maskelerle nasıl beyazlar ve rengi açılır, cildimi ve yüzümüzü beyazlatmak için doğal maskeler, doğal yollarla cilt beyazlatmak için neler yapmalıyım, beyaz bir yüz ve cilt için ne yapmalıyız, beyaz bir cilt  için evde yapılan doğal maskeler ve pratik cilt beyazlatma yöntemler, evde yapılan cilt beyazlatıcı pratik ve çok kolay doğal maskeler, cilt ve yüz için beyazlatıcı maske tarifleri, beyaz bir cilt ive yüz çin evde yapabileceğimiz maske tarifleri, cilt ve yüz beyazlatmak için evde yapılan maske tarifleri, cildimi ve yüzümü evde yapılan doğal maskelerle asıl bembeyaz yaparım,  evde yapılan doğal maskelerle cilt beyazlatma yöntemleri, maskelerle yüz ve cilt beyazlatma yöntemleri ve doağal cilt maskesi tarifleri,  doağal maskelerle ten ve yüz beyazlatma, cildimin yüzümün ve tenimin rengini evde hazırlayacağım doğal maskelerle nasıl açarım, yüzümün ve cildimin  rengini nasıl doağl maskelerle açarım doğal formüller, tenimin ve yüzümün rengini nasıl açarım, cilt bakım maskeleri ile cilt beyazlatma ve cilt rengi açma yöntemleri, kadınlar cildinizin rengini domates maskesiyle açın, maskelerle  cildinizi beyazlatın bembeyaz olun, kadın bakım maskeleriyle cilt beyazlatma yolları ve yöntemleri burada



Malzemeler
  • Bir domates
  • Gerektiği  kadar un
Dometesi erek suyunu çıkartın. Domatesin suyunu alarak krem kıvamına gelene kadar un ilave edin ve iyice karıştırın. Göz çevresi hariç, yüzünüze sürerek 10 dakika bekletin ve ılık suyla yıkayarak durulayın. Cildinizin zamanla rengi açılacaktır.

Bu maske haftada üç defa uygulayabilirsiniz.

Malzemeler
  • 50 gram soya peyniri (Tofu)
  • 15 gram maya

Soya peyniriyle mayayı karıştırark krem kıvamına getirin. Yarım saat mayalanmasını bekleyin. Yüzünüze sürerek 20 dakika bekletin, ılık suyla yıkayarak durulayın. 

Bu doğal maske haftada bir defa yapılabilir. 


Malzemeler
  • 2 yemek kaşığı taze fasulye unu
  • 1 yumurtanın beyazıı
  • 2 damla lavanta yağı
Malzemeleri bir kap içinde krem kıvamına geene kadar iyice karıştırın. Göz çevresini hariç tutarak yüzünüze sürün. Yirmi  dakika bekletin ve ılık suyla yıkayarak durulayın. 

Bu maskeyi  haftada bir defa uygulayabilirsinizcildimiz.blogspot.com
.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi

 

©2009 kadın com | by TNB