23 Temmuz 2010 Cuma

Teni Beyazlatma



Size içinde Hindistan cevizi sütünün de bulunduğu yüz beyazlatıcı özel bir maske önermek istiyorum. Yarım çay bardağı Hindistan cevizi sütünün içine bir çorba kaşığı ananas suyu ekleyin. İkisini karıştırın ve yarım saat deride bekletin. Soğuk suya batırılmış pamuk yardımı ile çıkarın. Bu maskeyi birer gün ara ile kullanın. Yüzün rengi zamanla açılır. Tende alaca bulaca görüntüde farklı renk tonlaması varsa, zaman içinde onları da giderir.

Hindistan cevizinin içinden çıkan ve peltemsi bir yapısı olan beyaz sıvı, içinde yüz derisi için çok önemli etken maddeleri barındırır. Hindistan gibi doğu ve Uzakdoğu ülkelerinde birçok kadının uyguladığı bir yöntemdir. Özünde birçok vitamin ve doymuş yağ asitleri yer alır. Ciltteki ince kırışıklıkları giderdiği ve yumuşattığı gibi özellikle de beyazlık isteyenler için teni açan özelliği vardır. www.kadincazayiflama.com

Bu cilt bakım ürünü ile, dış etkenlerden yıpranan cildiniz beslenir. Bu sıvıyı yüz derinize, dudaklarınıza sürerek uygulayın. Haftada üç gün bunu yaparsanız, bir süre sonra cildinizin bakımlı ve güzel görünüme kavuştuğunu, parladığını göreceksiniz. Hindistan cevizinin sert kabuğunun içinden çıkan süte benzer bu beyaz sıvı, henüz birçok kadının bilmediği, fakat mucize bir cilde giden yolu açan doğal bir uygulamadır.


cilt beyazlatıcı sabun

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi

 

©2009 kadın com | by TNB