13 Temmuz 2010 Salı

Cildimizi Nasıl Güzelleştiririz



 Rendelenmiş bir elma, bir çorba kaşığı balı ezdiğiniz bir  muzla karıştırıp göz çevresi hariç tutarak yüzünüze ve boynunuza sürün. 20 dakika beklettikten sonra cildinizi  ılık suyla yıkayarak kurulayın.

1 çorba kaşığı limon suyu, 2 çorba kaşığı bal ve 2 çorba kaşığı suyu bir kapta krem kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Göz çevresi hariç tüm yüzünüze sürün. Ilık suyla yıkayıp durulayın.

Bir yumurtanın sarısı, bir tatlı kaşığı badem yağı, bir çorba kaşığı bal ve buğday tanesi büyüklüğünde tereyağını krem kıvamına gelene kadar iyice karıştırın. Göz çevresi hariç tutarak yüzünüze ve boynunuza sürün.15 dakika bekledikten sonra ılık suyla yıkayarak durulayın.

Yarım çay bardağı  bal, bir  poşet yeşil çay ve bir ampul c vitaminini  krem kıvamına gelene kadar ezerek karıştırın.  Göz çevrenizi  hariç tutarak yüzünüze sürün. 20 dakika beklettikten sonra ılık suyla yıkayarak durulayın. 

İki çorba kaşığı bal ve  iki çorba kaşığı pirinç ununu iyice karıştırın. Hazırladığınız karışıma bir yumurtanın beyazını ekleyerek karıştıralım. Maskeyi göz çevresi hariç tutarak yüzünüze ve boynunuza sürerek 15  dakika beklettikten sonra ılık suyla yıkayarak durulayalım. http://cildimiz.blogspot.com/

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi

 

©2009 kadın com | by TNB