20 Ocak 2011 Perşembe

Pratik Güzellik Önerileri Tavsiyeleri Yöntemleri

Pratik Güzellik Önerileri 

Pedikürün daha kalıcı, saçlarınızın daha parlak, bacaklarınızın daha pürüzsüz olmasını istiyorsanız pratik güzellik önerilerimize göz atın! Kendi evinizde güzellik sonunda hissetmenin keyfini yaşayın.

Pedikür
Güzellik salonunda yaptırdığınız pedikürün uzun ömürlü olmasını istiyorsanız; ojenizi dikkatli bir şekilde sürüp iyice kurutun. Birkaç gün sonra oje sürme işlemini tekrarlayın. Kalıcı ve başarılı sonuç aldığınızı göreceksiniz.
Oje
Sürdüğünüz ojenin hemen kurumasını ve dayanıklı olmasını istiyorsanız; oje sürmeden önce parmaklarınızı sirkeli suda 1-2 dakika bekletin. Ellerinizi kurulayıp ojenizi sürün.
Temiz Saçlar
Saçlarınız yağlandığında ve yıkamak için vaktiniz olmadığında temiz görünmelerini istiyorsanız; saç fırçasının üzerine bir miktar talk pudrası döküp saçlarınızı tarayın. Talk pudra; saçlarınızdaki fazla yağı emecektir.
Boyalı Saçlar
Saçlarınızın boyası çabuk akıyorsa ve saç renginizi korumak istiyorsanız; saç renklerine özel olarak üretilmiş şampuanları tercih edebilirsiniz. Sarışınsanız 2 hafta, esmerseniz 4 hafta boyunca yeni boyanmış gibi parlak saçlara sahip olabilirsiniz.
Parlak Saçlar
Saçlarınıza parlaklık kazandırmak istiyorsanız; saçlarınızı şekillendirip sprey sıktıktan sonra iyice kurumasını bekleyin. Büyük bir allık fırçasını bronzlaştırıcı allık ya da parıltılı göz farına batırın. Fırçanın üzerindeki fazlalığı üfleyerek yok edin. Ardından fırçayı saçlarınızın üzerinde gezdirin. Anında parlaklık kazanacaktır.
İstenmeyen Tüyler
Bacaklarınızdaki istenmeyen tüyleri tahriş etmeden almak istiyorsanız; bacaklarınız kuruyken bir miktar bebe yağı sürün. Kadınlar için özel üretilmiş jiletle istenmeyen tüylerinizi alın. Bebe yağı; tüylerin kolayca alınmasını ve teninizin nemlendirilmesini sağlar.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi

 

©2009 kadın com | by TNB