21 Haziran 2010 Pazartesi

Yüz Güzelliği İçin Yapılması Gereken Harika Cilt Maskeleri Tarifileri

Yüz Güzelliği İçin Yapılması Gereken Harika Cilt Maskeleri Tarifileri, Yüz Güzelliği İçin Harika Cilt Maskesi Tarifileri, Evde yapacağınız Doğal Yüz Maskesi Cildinizi Dipdiri Yapsın, yüz maskeleri hariaka, cit güzelleştiren yüz maskesi, yüz güzelliği maskeleri, burada yüz güzelliğimiz için doğal maskeler, yüz gençleştirici güzellik maskeler, cilt güzelliğiniz için evde doğal maske yaalım meyve sebze ve bitkilerle güzellik maskesi hazırlayalım,  evdeki meyve sebze ve bitkilerle yüz maskesi yapalım, evde yapılan yüz maskesi tarifleri çok faydalı, evde doğal  yüz maskeleri hazırlayın, yumurta bal ve yoğurtla yapılan yüz güzellik maskeleri harika sonuçlar veriyor, her cilde uygun cilt maskesi tarifleriyla güzelliğinize güzellik katin, yulaf salatalık ve yumurtayla evde doğal cilt maskeleri yapın, evde yapabileceğınız meyveli harika enfes cilt yüz maskeleri hazırlayın,  evde hazırlanan yüz maskeleri hakkında bilmeniz gerekenler, cilt maskeleriyle ilgili herşey burada, maskeler hakkındaki bütün çarpıcı gerçekler bu sitede, maskelerin güzellik sırları hepsi burada, güzellik ve doğal maskelerin faydaları nelerdir, doğal maskelerin güzelliğinize etkileri nelerdir, yüzümü güzelleştirmek için ne tür doğal maskeler yapmalıyız, yüzüm güzelleşsin istiyorum ne yapabilirim,  yüzüm maskelerle güzelleşir mi merak ediyorum,  cildim doğal maskelerle bebek gibi olur mu merak ediyorum, cilt bakımı için evde doğal maske yapalım.

Doğal Havuç Maskesi (Normal - Yağlı ciltler için) 
İki havuç
Dört çay kaşığı bal
Havuçları pişirerek ezin, balla karıştırarak  cildinize sürün. 10 dakika bekletikten sonra ılık suyla yıkayın

Doğal Elmalı Yüz Maskesi (Akneli yağlı cilt için)
Bir tane orta boy rendelenmiş elma
Beşçay kaşığı bal
Malzemeleri karıştırarak yüzünüze sürü. 10 dakika bekletin ve ılık suyla yıkayın.

Datlı Çilek Maskesi (Yağlı ciltler için)
Sekiz tane çilek
Üç çay kaşığı bal
Çilekleri ezerek balla karıştırın. Karışımı cilde uygulayarak beş dakika beklettikten sonra ılık suyla yıkayın.  

Doğal Muzlu Süper Maske (Kuru cilt için)
İki tane orta boy muz
İki yemek kaşığı bal
Muzları ezerek balı ilave edin, iyice karıştırın. Yüzünüze ve cildinize sürerek on dakika bekletiikten sonra ılık suyla yıkayın..

Doğal Şeftalili Yüz Maskesi (Normal cilt için)
Bir tane şeftali
Bir çay kaşığı bal
Yeteri kadar yulaf ezmesi
Öncelikle şeftaliyi yumuşayana kadar kısık ateşte pişirin ve ezin. Balı ve yulaf ezmesini ekleyerek krem kıvamına gelmesini sağlayın. Karışımı cildinize ve yüzünüze sürerek on dakika bekletin ve ılık suyla yıkayın.

Doğal Defne Yapraklı Yüz Maskesi( Akneli cilt için) 
Dört çay kaşığı kil
Beş tane kurutulmuş defne yaprağı
Bir bardak su

Defne yapraklarını bir çay bardağı kaynamış suyun içine koyun içine koyun. Defne yaprağının suyunu süzerek kilin içine krem kıvamını alana kadarilave ederek karıştırın. Cildinize ve yüzünüze sürerek 20 dakika beklettikten sonra ılık suyla yıkayın. 

Cildinizi Sıkılaştıran Ve Toparlayan Yüz Maskesi
Bir çay kaşığı bal, 
Bir yumurta beyazı
Bir  çay kaşığı gliserin 
Yeteri kadar un

Bütün malzemeyi karıştırarak krem kıvamına getirin. Yüzünüze, boynunuza ve cildinize sürerek on dakika bekletin ve ılık suyla yıkayın.

Kırışıklıklar İçin En Güzel Ve Özel Maske

Bu maskeyi normal ciltler için  hazırlayalım. Bir yumurtanın sarısını 2 çay kaşığı gül suyu ve 1 çay kaşığı bal ile karıştıralım.  maskeyi cildinizde 20 dakika bekletin ve ılık suyla yıkayın.

Her çeşit cilt bu maskeyi hazırlayalım. Bir yumurtanın akını çırpın,  3 çay kaşığı yulaf ezmesi ve bir çay kaşığı balla karıştırarak yüzünüze uygulayın.

Bütün cilt tipleri için bu maskeyi yapalım. Bir yumurtanın sarısını 2 çay kaşığı portakal suyu,üç damla badem yağı ve yarım çay kaşığı limon suyu ile karıştırın. Yüzünüze ve cildinize sürerek yarım saat bekletin ve ılık suyla yıkayın.

Domates Maskesi
Bu maskeyi yağlı ciltler için hazırlayalım..süper bir maskedir. Bir domatesi ezin ve yüzünüzde 20 dakika bekletin. Ilık suyla durulayın.

Bu maskeleri hhaftada bir defa uygulayabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi

 

©2009 kadın com | by TNB