7 Haziran 2010 Pazartesi

Elma Ve Elma Sirkesinin Cilde Faydaları Say Say Bitmez


Elma ile yapılan maskeler ve elma sirkesi doğal bakım  malzemesidir. Elma tek başına güzellik ve sağlık kaynağıdır. Elma;  cilt, saç, sivilce, cilt lekeleri, kilo sorunu ve varis tedavisinde harika sonuçlar  elde etmemizi sağlamaktadır. 

Saçlarınızı yıkadıktan sonra, durulama suyuna (bir litre suya bir çay bardağı elma sirkesi) elma sirkesi ekleyerek saçınızı bu suyla durulayın. Saçlarının kepekten arınarak sağlıklı bir şekilde parlayacaktır.

Bir çay bardağı elma sirkesiyle yarım çay bardağı suyu karıştıralım, Bir cam şişeye yoyarak her gün bu karışımla sivilceli cildimizi silelim. 

Cilt lekeleri için; bir bardak elma sirkesiyle, bir bardak suyu karıştıralım, kaynatarak yüzümüzüe buhar banyosu yapalım. Ayrıca aynı ölçekte su ve elma sirkesini karıştırarak haftada dört defa cildimizi bu suyla silelim.

Fazla kilolar için; bir su bardağı suyun içine iki  tatlı kaşığı elma sirkesi  ve bir tatlı kaşığı bal ekleyerek her sabah içelim.

Varisli bacaklar için; bir bezi elma srkesine batırarak varisli bölgelere sarın. Bu şekilde bacaklarınızı yükseğe kaldırarak  45 dakika dinlenin. Bu işlemi her sabah ve akşam tekrarlayalım.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi

 

©2009 kadın com | by TNB