2 Haziran 2010 Çarşamba

Seksi Kalçalar İçin Egzersiz Tavsiyeleri

Seksi Kalçalar İçin Egzersiz Tavsiyeleri , Biçimli Kalçalar İçin Egzersiz Tavsiyeleri, biçimli kalçalar, için egzersiz şart, kalçalar için egzersiz tavsiyeleri, ebru şallıdan kalça eritme hareketleri, kalça eritme masajı yapın,  sıkı kalçalar için egzersiz yapın, egsersiz yaparak kalça eritme, sporla vajina kaslarinin nasil sikilasir,  kalça ve bacaklar için spor yapın, güzel kalçalar için spor, kalcalar için egzersizler yapın, kalçalardaki fazlalıklar nasıl gider, Kalça ve Bacak Eritmek için Egzersiz yapalım, kalçalar nasıl erir, ince bel e evet geniş kalçaya hayır,  kalça incelten sporlar yapın, kalça incelten hareketler yapın, kalça eritmek için yürüyüş  yapın kalça eritme egzersizleri yapın, ebru şallı kalça eritme sporu, ince kalça için hareketler yapın, her kadın güzel kalçaya sahip olmak ister.

Güzel ve Seksi kalçalar İçin Bunları Yapın

Kalçanızı küçütmek ve eritmek için öncelikle vücudunuzu toksinlerden arındırmanız gerekir. Toksinleri vücuttan atmanın en pratik yolu bol bol sıvı tüketimi, özelliklede su içmektir. Toksin maddeler sıvılar yardımıyla vücuttan atılmazsa, vücut su toplarak şişer ve olduğumuzdandan kilolu görülürüz.

Yeterli sıvı almayan kişiler kabızlık çeker ve kendilerini yorgun hissederler. Her zaman tuzdan ve fazla tuz içeren gıdalardan  uzak durmalıyız. cildimiz.blogspot.com Kalçalarımızdaki kan kan dolaşımını hızlandırmak için  duş aldığımız zaman en az beş dakika boyunca kalçalarımızı fırçalamalıyız.

Kalçalarınmızdaki kasları sık sık kalça egzersizleri yaparak güçlendirip şekle sokabiliriz.. Doğuştan  yapısal olarak geniş yapılı kalçaların darlaşması mümkün olmasadasonradan genişlemiş kalçaların darlaştırılarak  eski haline gelmesi mümkündür. Egzersiz yaparak kalçalarınızdaki fazla yağları eriterek daha dar kalçalara sahip olabilirsiniz.

Kalçaları eritmek sanıldığı kadar zor değildir. Çünkü,  en yoğun kasın bulunduğu bölge kalçalardır.   Kalçalarımızdan, hem kolay kilo alır hemde verebiliriz.  Kalçalarda yağ dokusu fazla olduğundan, kan dolaşımı daha yavaştır. Bu özelliğinden dolayı kalçalarımız kilo almaya elverişlidir.

En basit ve bir o kadarda etkili kalça hareketi, yere sırt üstü uzanarak kalçanın kaldırılıp indirilmesidir. Bu hareketi günde 10 defa yapalım. Kalçaları yukarı kaldırarak 10 saniye yukarda sıkılarak tutulmasıda çok faydalıdır. Bu hareketide her gün 5 kdefa tekrarlayalım.

Masaj yaparakta kalçaları forma sokabilirsiniz. Masaj aletleriyle veya suyla masaj yapılabilir. Özellikle soğuk su masajı kalçaları forma sokar. Yüzme, bisiklet, yürüyüş yapmak kalçlar için en faydalı egzersizlerdir.cildimiz.blogspot.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi

 

©2009 kadın com | by TNB