3 Haziran 2010 Perşembe

Cildimizi Nasıl Güzelleştiririz

Cildimizi nasıl güzelleştiririz, cildimizi doğal maskelerle nasıl güzelleştiririz,  yüzümüzü nasıl güzelleştiririz, cilt güzelleştirme maskeleri, cildinizi maskelerle güzelleştirin, yüzünüzü doğal maskelerle güzelleştirin, cilt bakımı yapın yüzünüz güzelleşsin, siyah noktalardan kurtulun güzelleşin, cildimize bakım yapıp güzelleşelim, yüz güzelliği için doğal maske yap, evde doğal maske yaparak yüzünüzü güzelleştirin, yüzümü nasıl güzelleştiririm, cildimi nasıl güzelleştiririm, doğal maskelerle cildinizi güzelleştirin, meyve suları cildi güzelleştirir, sebze suları cildi güzelleştirir, kadınlar nasıl güzelleşiyor, güzel kadınlar güzelliklerini doğal maskelere borçlu, yoğurtla güzelleşin, peeling yapın güzelleşin.

  • İki  yemek kaşığı yoğurtla bir tatlı kaşığı limonu karıştırarak yüzünüze sürün, 20 dakika beklettikten sonra ılık suyla yıkayın. Haftada bir defa uygulayabilirsiniz.
  • İki yemek kaşığı yoğurtla bir yemek kaşığı mısır ununu karıştırarak yüzünüze peeling yapın. Maskeyi yüzünüzde 20 dakika bekletin ve ılık suyla yıkayın. Haftada bir defa uygulayabilirsiniz.
  • İki yemek kaşığı yoğurtla bir yemek kaşığı tuzu karıştırarak  yüzünüze peeling yapın, ılık suyla yıkayarak kurulayın. Haftada bir defa uygulayabilirsiniz.
  • Cildinize buhar banyosu uygulayın. Geniş bir kaptaki kaynamış suya yüzünüzü tutarak kir, akne ve siyah noktaların akarak temizlenmesini sağlayın.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi

 

©2009 kadın com | by TNB