1 Aralık 2010 Çarşamba

Kadınlar Erkekler Yatakta Nelerden Hoşlanır

Kadınlar Erkekler Yatakta Nelerden Hoşlanır, kadınlar erkekler yatakta nelerden hoşlanır, kadınlar yatakta nelerden hoşlanır, erkeği baştan çıkarmanın yolları, erkeği baştan çıkarmanın yolları sex, erkek nasıl zevke getirilir, erkek ve kadın yatakta öpüşürken, erkekler nelerden zevke gelir, erkekler öpüşürken nelerden hoşlanır, erkekler sexte nelerden hoşlanır, erkekler yatakta etkilemenin yolları, erkekleri baştan çıkarmanın yolları, erkekleri etkilemenin yolları, Exhibitions for the Shy, Hot Relationships, kadın nasıl zevke getirilir, kadınlar yatakta nelerden hoşlanır, öpüşürken erkeği etkilemenin yolları, sekste erkeği baştan çıkarmanın yolları, sokmak çıkarmak, sokmak çıkarmak izle, yatakta erkeği baştan çıkarmanın yolları, yatakta erkeği baştan çıkarmanın yolları izle, yatakta erkekler nelerden hoşlanır izle

ERKEKLER NELERDEN HOŞLANIR ERKEĞİ ETKİLEME YOLLARI ERKEĞİ BAŞTAN ÇIKARMA YOLLARI

“Seni deliler gibi istiyorum” dedigini duymak ister misiniz? O halde biraz çilgin olun! Bu ilkeye göre hareket edenler için hep “kötü kiz” kavrami kullanilir, ama ne hikmetse kötü kizlarin arkasindan bir düzine erkek kosar. Erkekleri nasil oluyor da bu kadar çekebiliyorlar, hiç düsündünüz mü? Yazimizda birkaç “Kötü kiz” davranisindan bahsedecegiz. Bunlar hem hosunuza gidecek hem de denedikten sonra siz de “sicak kadin” kategorisine gireceksiniz.

Etkileyici giyinin!
Erkekleri kendinize çekmek istiyorsaniz, giyim tarzinizin önemini bilmelisiniz. Poponuzu ancak kapatabilen etekler, gögüslerinizi neredeyse açikta birakan bluzlar basit kizlara kalsin, siz daha etkili bir yöntem deneyin! “Hot Relationships” (Sicak Iliskiler) adli kitabinda yazar Tracey Cox söyle bir yöntem öneriyor: “Ilk görüste kiyafetleriniz çok normal olabilir, ancak gizli yönleri yaninizdaki erkegi çilgina çevirebilir. Iste o gizli ayrintilari en beklenmedik zamanlarda açiga çikarin.”

Gereksiz aksesuvarlardan kurtulursaniz sevgiliniz ayaklariniza kapanir. Iç çamasiri giymeden bir yere gitmek ani maceralara açik olmak demektir. Bazi durumlarda ise, vücudunuzu örtülü tutmak da heyecan verici olabilir.

Çok etkili bir yöntem daha: Onu korkutun, sonra endiselerini giderin. Bir an sizi çok basit görecek, ama öyle olmadiginizi anlayinca ayaklariniza kapanacak. 

Erotik Konusun!
Herhangi bir konuyu konusur gibi yatak konularina girin, erkeginiz çok etkilenecektir.

O kadar açik olamayanlarin üzülmesine gerek yok: Dogru ses tonuyla, dogru bakislarla söylenen basit cümleler bile basdöndürücü olabilir: “Exhibitions for the Shy” (Utangaçlar Için Teshirler) adli kitabinda yazar Carol Queen birbirinden etkileyici yöntemler öneriyor: “Diyelim ki yemek yediniz. Bitirdikten sonra, en seksi bakisinizla ve elinizi bacaklarina koyarak hâlâ aç oldugunuzu söyleyin. Mesajinizi anlayacaktir.”

Onu heyecanli bir bekleyis içine sürükleme yöntemi de oldukça etkili. Isyerine bir e-posta gönderip sunlari yazin: “Aksama sana ne yapacagimi bir bilsen…” Bu e-postayi alan erkegin gün boyu aksamla ilgili fanteziler kuracagindan emin olun!

Herkesin içinde yüregini hoplatin!
Terbiyeli kizlar toplum içindeyken öpüsmez, erkeklerine sarilmaz. Siz siz olun, “Kötü kiz” kurallarini uygulayin! Sizin kadar sicak bir kadini elde ettigi için erkeginiz kendinden gurur duyacaktir. “The Bad Girls Guide to Getting What You Want (Kötü Kizlarin Istediklerini Elde Etme Rehberi) adli kitabinda yazar Cameron Tuttle, “Cinsel arzularinizi herkesin içinde ifade etmek sizi çilgin ve istedigini koparan bir kadin olarak gösterir. Erkeginiz ise, size karsi koyamaz” diyor.

Bir daha disari çiktiginizda, sosyal kurallara fazla takilmayin ve ellerinizi erkeginizin gömlegine sokmaktan çekinmeyin. Restoranda otururken masa altindaki ayak oyunlarini unutmayin: Ayaklarina dokunmakla sinirli kalmayin, ara sira ayaginizla bacagindan yukari, bildiginiz yere ulasin. Kalabalik yerlere gittiginizde her firsatta gögüslerinizle sirtina veya kollarina dokunun.

Yatakta sert davranin!
Tatli, yumusak romantizmin tadini herkes bilir, biraz vahsi olmayi denemeye ne dersiniz? Yatakta hirçin olmak erkekleri bastan çikarir.

Bir Zeyna ile sevismek erkeklerin testesteron seviyesini yükseltir. Bunun açiklamasini “Triks: More Than 125 Ways to Make Good Sex Better” (Iyi Seksi Mükemmel Sekse Dönüstürmenin 125′ten Fazla Yolu) adli kitabinda yazar Jay Wisseman su sekilde yapiyor: “Bazi erkekler kadinlardan yumusak dokunuslar bekler ve vahsi kadinlarla karsi karsiya kalinca bunun tadini çok farkli bulurlar. Öpüsürken dudagini isirin, zevkten sirtini tirnaklarinizla çizin, hayatinda gördügü en vahsi kadin siz olacaksiniz. Termik yöntemler de oldukça etkili: Sicak bir seyler içip isinmis dudaklarinizla vücuduna dokunun veya buzdolabindan bir seyler içtikten sonra agzinizi onun sicak taraflarina degdirin. Hissettigi ürperti zevkini ikiye katlayacak.

Bir Bond kizi olun!
Erkekler liderligi ellerinde tutmayi tercih ederler, ancak bir düsünün: Hangi erkek “Temel Içgüdü” filmindeki gibi bir kadinin eline düsmek istemez ki?

Hiç dügme açmadan ayni sonuca varabilirsiniz. Güç kullanmaniza gerek yok. Yataktayken kolunu basinin üzerine sikistirin ve hareket etmesini engelleyin veya eve döndügünde kravatindan tutarak onu yatak odasina sürükleyin. Onu esir aldiktan sonra iskenceye baslayin: Vücudunun her yerini öpün, yalniz asil istedigi yeri unutun. Esiriniz merhametiniz için bagirirken, siz de bu sovun tadina varin! Bir daha sizden korkmasi gerektigini anlayacak!

Kendi seks filminizin yönetmeni olun! Erkekler neden “Kötü kiz”lari bir türlü unutmazlar, biliyor musunuz? Çünkü onlarin kendilerine özgü seks davranislari vardir ve o tat erkeklerin damaklarinda kalir! “Bazi kadinlarin gülüs ve giyim tarzlari o kadar farklidir ki erkekleri onlari asla unutamazlar. Kaldi ki yatakta özel hareketleri olanlar hayatta unutulmaz. Siz de kendinize özgü bir tarz yaratin, erkeginiz sizi diger kadinlardan farkli görecektir.

Yatakta özel bir ustaliginiz olmasi gerekmez. Biraz dikkat, biraz da yaraticilik yeterli. Pozisyonlari dikkatle izleyin, size en çok hangileri uyarsa onlari gelistirin. Kaliplarin disinda çikin: Yeni pozisyonlar yaratmak sizin elinizde! Degisik bir pozisyon buldugunuzda ona bir isim takin. Göreceksiniz ki erkeginiz koydugunuz ismi hemen hatirlayacak ve sizi düsündügünde hemen icat ettiginiz pozisyon aklina gelecek.

Gece boyunca devam!
Kötü kizlar seks yapmaz, seks maratonuna katilirlar! Saatlerce dans edip, sevisip, striptiz yapip tatmin olurlar ve tatmin ederler. Gün isiyana kadar onunla sevismek sevgilinize sunu gösterir: Hiçbir sey, is sorumluluklariniz bile ona olan tutkunuzdan önce gelmez. Daha da fazlasi, atesli geceniz ikinizin sirri olarak kalip, ikinci gün hep gözünüzün önünde olacaktir.

Kas agrilari çekmemek için, sürekli pozisyon degistirin. Ara sira hizi da degistirin: hizli tutkulu raundlar için sizin üstte oldugunuz pozisyonlari tercih edin, romantik sevismeler için yan yana uzanin. Kendinizi veya sevgilinizi yorgun hissettiginizde oral sekse geçin. Bu seks vücudunuzu daha az kullanarak, ayni zevke ulastirir ve bu sirada dinlenme firsati bulursunuz.

Asagidaki durumlari siz de yasiyorsaniz, bir seyler yapmanin zamani gelmis demektir!

* Yataga pijamalarla gelirse …
* Siz yataga dergiler ve kitaplarla gelirseniz …
* En iyi arkadasiniz sizden seks konusunda tavsiyeler isteyince, en son sevistiginizgünü hatirlamazsaniz….
* Seyretmediginiz film yoksa…
* Bir çiftle birlikte disari çiktiginizda birbirlerine kur yapmalari size saçma gelirse…
* Iç çamasir magazalarina girdiginizde, seksi modellere degil, ucuzlukta olanlara bakiyorsaniz…
* Sevgilinizle bir partiye katildiginizda, biri size ne kadar zamandir evli oldugunuzu sorarsa…

0 yorum:

Yorum Gönder

 

©2009 kadın com | by TNB