31 Mart 2010 Çarşamba

cildimiz

Cildimiz bakım ister; ihtiyaç duyduğunda  yüz maskeleri, cilt maskeleri, yüz peelingleri, cilt peeligleri uygulamalıyız. Cilt güzelliği ona göstereceğimiz bakımla yakından ilgilidir. Cildimize ne kadar iyi bakarsak bize dönüşümü o kadar iyi olur.

Cildin günlük nemini suyu vermemiz gerekir. Günde en az sekiz bardak su içip, sürekli nemlendirmemiz gerekir. Yoksa cilt yaşlanması kapımızı erken çalabilir. Cilt kırışıklığı aynalara küsmemize sebep olabilir.

Her cilt tipine uygun evde doğal maskeler yapabiliriz. Kuru ciltler, yağlı ciltler ya da normal ciltler için mutfağımızdaki sebze ve veyveler yeterlidir.

Cildimizin en çok sevdiği, sebze ve meyve maskeleridir. Bunlar cilt yaşlanmasını yavaşlatır, derinlemesine temizler, kırışıklıkları açar ve oluşmasını yavaşlatır, cilde parlaklık ve dirilik kazandırırlar.

Sivilcler için doğal maskeler çok etkilidir, siyah nota maskeleri, akne maskeleri ... hepsini doğal malzemelerle yapabiliriz. Doğadan gelen doğal güzelliğe hayır demeyelim. Çünkü cildimiz en değerli hazinemiz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi

 

©2009 kadın com | by TNB