12 Şubat 2011 Cumartesi

Hürrem'in Kokusu


Hürrem Sultan İksiri Krem Parfüm
Altın Renk Çiçekli Kutusunda Hürrem Sultan İksiri Sahnede portkal çiçeği ve karanfili görüyoruz. Orkide arkadan zarifce süzülüyor. Frezya ve misk hiç bu kadar birbirine yakışmamıştı. Dayanışmayı seven gül ve nilüfer ön safhalarda. Daha nice nadide koku tarihten bir sahne için perdelerini araladı

Altın Renk Çiçekli Kutusunda Hürrem Sultan İksiri

Sahnede portkal çiçeği ve karanfili görüyoruz. Orkide arkadan zarifce süzülüyor. Frezya ve misk hiç bu kadar birbirine yakışmamıştı. Dayanışmayı seven gül ve nilüfer ön safhalarda. Daha nice nadide koku tarihten bir sahne için perdelerini araladı.Önünüzdeki cennetin kapılarını ilahi bir şekilde açılmasını beklerken yürek hoplatıcı dünyevi bir duygu tatırıyor. Göz alıcı ve alabildiğine özgüvenli, şefkati ve bir o kadar tutkulu sokulganılığı ile hiçbir erkeğin karşı koyamayacağı cazibe. Kokusunun en büyük kozuydu masumiyet. İşte her koşulda cazibesini koruyan Hürrem Sultan özellikler de Romantik rekabet söz konusu olduğunda suskunluğun gücüne sığınırdı. Yani kokusuna.
İŞTE HÜRREMİN SIRRI BU KUTSAL DAMLA DA

Hürrem Haseki Sultanın Kuantum İsim Analizine Göre Analizi
Aleksandra Lisovka / Roxelana
Tutkuluydu. Yaratıcı ve özgündü. Bağımsızlığına aşırı derecede düşkündü ve  hayatındaki en büyük sınavlarını da bu konuda yaşadı.

Doğal bir lider ,hırslı ve inatçı bir yapıya sahipti.

Hem özel hem genel yaşamında hükmedici davranışlarla öne çıkar, bu nedenle ilişkilerinde daima üstün taraf olmak isterdi.

Hürrem Sultanın yargılayıcı olmak ilişkilerindeki dengenin değişmesine neden olurdu çoğu zaman. Güçlü ruhsal yetileri vardı. Geleceği görebilir ya da hissedebilir ancak egosu kuvvetli olduğundan zaman zaman aldığı içsel mesajlar ile egosunun sesini birbirine karıştırırdı.

İş birlik anlayışı gelişmişti. Bu nedenle ticarette ve yönetimde diplomatik incelikleri en iyi şekilde kullanırdı.

Ayrıntılara çok önem verir. Bir durumu ya da olayı değerlendirirken resmin bütününü görebildiği gibi kolaylıkla kimsenin fark edemeyeceği detayları da incelerdi. Bazen bu durum aşırı derecede yorulmasına ve zaman kaybetmesine neden olurdu.

Sevdiği konulara çabuk uyum sağlar. Bir konuya karşı ilgisi varsa mutlaka derinlemesine araştırmalar yaparak konuya vakıf olurdu.

Hangi yaşta olursa olsun ya da her nerede yaşamış olursa olsun daima liderlik özelliklerini sergileyecekti. Bu öyle bir şanstır ki adeta bir şey yapmasına gerek kalmadan hedefi doğrultusunda kısmetleri ayağına gelecekti.  Hedefi doğrultusunda karşısına çıkan zorlukları engel olarak değil, öğrenilerek aşılacak tecrübe olarak değerlendirirdi Hürrem Sultan.
Aynı anda pek çok yeteneğe sahipti; Politika, siyaset, sanat, spor, insan ilişkileri v.b. hangi alanda olursa olsun aldığı başarılar yetmez çünkü ruhsal enerjisi hep daha fazlasının yapılabileceği konusunda ilerlemesini sağlar. Bir konuda emsallerinin en iyisi olana kadar Hürrem Sultanı durdurmak imkânsız desek yeridir. Coşkulu ve heyecanlıydı. Bu coşku ve heyecan aşk yaşamında da etkiliydi. Özellikle kendilerini iyi hissettiklerinde sohbetlerine doyum olmazdı. Sakin ve durağan bir yapısı olsa da içinde kopan fırtınalara yakınları şahitlik eder, benzer şekilde bir gülüşle de  etraflarına neşe enerjisini yayardı. İmgeleme yetenekleri güçlü olduğundan bir konu ile ilgili çok farklı öneriler hatta icatlar geliştirebilirdi.

Sanatsal yetenekleri en üst seviyededir. Güzel konuşma ve yazma konusunda da oldukça yetenikliydi. 

Algılama ve mantığını iyi kullandığından nerede atılım yapılacağını çok iyi bilirdi, handikap şu ki yeri geldiğinde geri çekilmenin ne demek olduğunuda pek bilmezdi .. Daima ileriye doğru hareket planları vardı.

Keşfetmek, eğlenmek, hayatı dolu dolu yaşamak hayat felsefesiydi.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

©2009 kadın com | by TNB