27 Ekim 2010 Çarşamba

Cilt Kaşıntısı Ve Deri Kaşıntısı Olanlara Bitkisel Tedavi


Cilt Kaşıntısı ve Deri Kaşıntısının Bitkisel Tedavisi
Ölü çiçeğin yaprakları sıcak suda demlenip, sıkılarak elde edilen posa, arpa unu ve sarmısak suyu ilave edilerek krem kıvamına gelinceye kadar iyice karıştırılır. Hazırlanan pomaddan günaşırı kaşınan yere sürülerek deri kaşıntısı tedavi edilebilir.

Rendelenmiş limon kabukları hamam otuyla birlikte suda pişirilip daha sonra sıkılarak elde edilen posaya arpa unu karış­tırılır. Hazırlanan karışım merhem kıvamına gelinceye kadar sirkeyle iyice yoğrulur. Bu merhem günaşırı kaşınan yere sürülerek deri /cilt kaşıntısı tedavisi yapılır.

Biberiye bitkisinin çiçekleri, rendelenmiş limon ka­bukları ile birlikte iyice dövülür ve elde edilen karışıma, krem kıvamına gelinceye kadar bademyağı ilave edilerek iyice karış­tırılır. Hazırlanan kremden kaşınan yere sürülerek kaşıntı tedavisi yapılabilir.

ahmet maranki kaşıntı, ahmet maranki kaşıntı bitkileri, ahmet maranki kaşıntı için bitkiler, ahmet maranki vücutta kaşıntılar, ahmet marankinin kaşıntı için önerileri, bitkisel kaşıntı ilacı, bitkisel kaşıntı ilaçları, cilt kaşıntı kremi, cilt kaşıntısı için bitki, cilt kaşıntısı için bitkisel çözüm, cilt kaşıntısı için ilaç, cilt kaşıntısı için maske, ciltteki kaşıntı için bitki, ender saraç kaşıntı, kansızlık kaşıntı yaparmı, kaşıntı ender saraç, kaşıntı giderici bitkiler, kaşıntı için bitkiler, kaşıntı için bitkisel ilaçlar, kaşıntı için öneriler, kaşıntı için şifalı bitkiler, kaşıntı için yararlı bitkiler, kaşıntıya bitkisel ilaç, kaşıntıya şifalı bitkiler, kuru cilt kaşıntısı, kuru kaşıntı için şifalı bitkiler, lahana suyu kaşıntı yaparmı, şifalı bitkiler kaşıntı, şifalı bitkiler kaşıntı cilt kuru, şifalı bitkiler kaşıntı için, sunadumankaya vücuttaki kaşıntı

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi

 

©2009 kadın com | by TNB