11 Ağustos 2010 Çarşamba

Yüzü Beyazlatmak

Yüzü Beyazlatmak, yüzü beyazlatmak için, Yüzü Beyazlatmak için ne yapmalı, Yüzü Beyazlatmak için maske, Yüzü Beyazlatma, Yüzü Beyazlatmak için ne yapılır, Yüzü Beyazlatmak için maskeler, Yüzü Beyazlatma yolları, Yüzü Beyazlatma yöntemleri, yüzü ve cildi beyazlatmak için, yüzü ve cildi beyazlatmak için, yüzü ve cildi beyazlatmak için ne yapılmalı, Cildi Beyazlatmak, cildi  beyazlatmak için,  cildi Beyazlatmak için ne yapmalı,  cildi Beyazlatmak için maske,  cildi Beyazlatma,  cildi Beyazlatmak için ne yapılır,  cildi Beyazlatmak için maskeler,  cildi  Beyazlatma yolları,  cildi Beyazlatma yöntemleri, yüzü   beyazlatmak için, yüzü  beyazlatmak için, yüzü  beyazlatmak için ne yapılmalı, cilt, güzellik, kadın.

Cilt Beyazlatma Maskeleri

Yağlı Ciltler İçin Cilt Beyazlatma: Papaya, bal, süt ve süt tozunu karıştırarak macun haline getirin. Yüzünüze sürüp birkaç dakika bekledikten sonra yüzünüzü yıayın. Cildiniz daha açık renk gözükecektir. Yumurta beyazını yüzünüze sürün.

Kuru Ciltler İçin Cilt Beyazlatma: Eşit miktarlarda salatalık suyu ve balı yüzünüze ve bütün vücudunuza sürün. 15 dk bekledikten sonra yıkanın.

Koyu Renk Koltuk Altları Ve Ense: Eşit miktarlardaki limon ve salatalık suyunu çay kaşığının 1/8′i kadar zerdeçal tozu ile karıştıtarak koltuk altlarınıza ve ensenize sürün. 20 dakika bekledikten sonra ılık su ile durulayın.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi

 

©2009 kadın com | by TNB